Нове

Особливості японських страв

Національна кухня Японії вже давно довела всьому світу свою якість, користь та смак. Саме тому вона має таку кількість прихильників у різних куточках нашої планети незалежно від віку, статі або соціального статусу. І це абсолютно заслужено! Але з усього різноманіття японської кухні можна виділити дві основні страви, які більшість вважають своїми улюбленими — це суші та роли. Завдяки цим двом стравам японська кухня й стала настільки популярною. У чому ж секрет такої популярності? Якість? Смак? Традиції? А може все й одразу? На ці та інші питання відповідають спеціалісти команди KAIFUI SUSHI.

Справжній смак Японії

Суші та роли відрізняються своєю варіативністю та різноманітністю начинок і кольорів. У цьому плані, суші — це страва, в якій кожен знайде те, що до смаку саме йому. Але часто буває так, що при приготуванні суші вдома, страва виходить не такою як ми її собі уявляли. Тут треба врахувати велику кількість нюансів: вибрати відповідні продукти, правильно приготувати їх, дотримуватись автентичних рецептів, а потім ще й акуратно загорнути роли. Не в кожного є така кількість вільного часу, продуктів або сил, щоб зробити все, аби суші вийшли по-справжньому японськими. В такому випадку, найкращим рішенням буде замовити доставку суші в Полтаві від Кайфуй. Це зекономить Ваш час, кошти та нерви, а неперевершений смак японської кухні доставлять в будь-яку точку Вашого міста.

Якісні інгредієнти

Найголовніше в приготуванні смачних ролів — правильно підібрані та якісні інгредієнти. Якщо ж Ви замовляєте вже готові суші та роли від Кайфуй, то шукати рис необхідного сорту або якісну рибу Вам вже не потрібно — про все це попіклувались спеціалісти команди Кайфуй, які контролюють кожен етап виробництва. До того ж, майстри кухні Кайфуй приготують кожен інгредієнт у відповідності до автентичних японських рецептів, за якими готуються справжні суші та роли.

Але якщо ж Ви все-таки вирішили приготувати суші власноруч, необхідні інгредієнт доведеться все ж пошукати. Перш за все, треба знайти спеціальний рис найвищого ґатунку, адже звичайний рис важко буде зварити до необхідної консистенції і роли з такого рису можуть розвалюватись, що зіпсує Вам враження від страви. Також дуже важливо правильно вибрати рибу. Краще брати ту, що лежить у вакуумній упаковці, бо від якості риби напряму залежатиме якість Вашого відпочинку. Крім того, потрібно впевнитися, що термін придатності вибитий на швах упаковки, а не вказаний на наклейці. Тільки так можна бути впевненим в свіжості риби.

Приготування рису для ролів

Ще одна особливість смачних ролів полягає в приготуванні рису. У команді Кайфуй працюють лише професіональні сушисти, тому приготування рису правильної консистенції — справа з легких, а от приготувати такий рис вдома може виявитись проблемою та справжнім випробуванням для нервової системи. Тому слід підготувати себе до того, що він може вийти не з першого разу, але успіх чекатиме на Вас, якщо ви продовжуватимете спроби і врешті-решт у вас вийде ідеальний рис!

По-перше, рис промивають до того моменту, поки вода в ньому не стане чистою. Потім крупу перекладають до каструлі, заливають водою і ставлять на вогонь. Коли вода закипіла, вогонь зменшують і залишають мінімум на 10 хвилин. Після закінчення варіння, потрібно вимкнути вогонь і залишити рис ще на 10 хвилин, після чого додати заправку з оцту, цукру і солі. Тепер можна залишити рис охолонути. Головне — в цей час не чіпати його, щоб не пошкодити структуру. Як видно, приготування рису для ролів — складний і багатоетапний процес. Не дивно, що більшість воліє замовити доставку суші та ролів. Це набагато швидше, а результат обов’язково порадує.

Начинка

Коли основа для ролів готова, саме час приступити до начинки. Тут також присутні свої нюанси. Нарівні з рисом на смак ролів впливає якість нарізки риби. Її потрібно нарізати досить тонкими шматочками, щоб її смак не відтіняв смак інших інгредієнтів. Важливо робити це одним рухом, щоб шматочок вийшов рівномірним і не розвалився. Для цього знадобиться дуже гострий ніж. За давньою японською традицією, ніж суші-майстра точать двічі на день, бо лише таким ножем вдається нарізати ідеальні шматочки. Наша команда дуже поціновує японські традиції, тому наша кухня оснащена ножами з високоякісної сталі, які точать щодня.

Як бачимо, приготувати смачні роли вдома — процес не з найпростіших. Тому якщо Ви хочете насолодитись справжнім смаком японської кухні й не витрачати зайвих нервів, коштів та сил — “доставка суші Полтава від Кайфуй” буде найкращим рішенням.

KAIFUI SUSHI — з нами навіть обідня перерва перетвориться на свято!






Нове


Не пропусти